fett chill!

måndag - vi va ju på klassresa
tisdag ( idag ) - träning på scen o sen hemma
onsdag - vi ska bara träna på scenen igen ( hela dan ? )
torsdag - ledig från skolan
fredag - ledig från skola
HELG
måndag - ledig från skola
tisdag - träning hela dagen på scen
onsdag - uppvisning av kabarén från morgon till kväll!
fatta va chill nu innan sommarlovet? shit de e sommarlov snart! :o
foto: jag
/ Fanny

skypar

sitter o skypar me elin, hon mår inge bra?! :( hon får inte va ledsen juu!

har inge mer att säga.. xd


Sista sprutan.

Hejhej idag åkte jag med världens bästa förstående fanny lidman till staden, där vi kollade runt en massa och fanny köpte en snygg tröjis :D

Idag tog jag dessutom den sista gardacil sprutan, aj den gör ont och nu har jag ont i armen. Ikväll ska jag titta tillsammans med mamma på remember me, en film jag lånade av Mia förut :). Så den ska vi se på! Sen har jag inga planer, ska försöka kolla på filmen ikväll klockan 21.00 så den inte slutar för sent ^^, för då hinner jag ju inte sätta på en till film? Jag är filmberoende... helt klart. Har inte kollat på "när lammet tystnar" på en vecka, kanske kollar jag på den efter? Vi får seee. Just nu chattar jag lite med folk och så vidare. :).

hhihi

Bild på min söta fanny lidman!.

Hahah min gamla blogg, glöm den adressen ;D.


Ha det bra puss puss!


tråååkigt..

sitter hära o har fett tråkigt, eller snackar lite me elin, ska ringa henne på skype snart (a)
Sitter o smsar me bland annat Lollo :) annars har jag allmänt tråkigt.. vad ska jag gööra? -.-
foto: jag
VAFAN JÄVLA GOOGLE CHROME, jag har precis installerat de men kan inte ta mitt / fanny grej från arkivet för de e.. asså kan inte förklara men aja.. -.-
så skriver såhär nu:
INLÄGG AV FANNY

Klassresan - fortsättning

Söndagen regnade det :( vi åkte till lummelunda grottorna kl 10 på morgonen, vi åkte en specialbuss.. juste på fredagen så hade vi en jätte rolig busschaufför som satte på as hög musik på bussen o sjöng me,hahah han bah: KOM IGEN NU KILLAR, STÄLL ER UPP O DANSAAAA.
vi bah aa.... :D xd

Det va iaf bra i grottorna, fick veta en hel del, sen gick vi in i närheten o kollade på en film som handlade om 3 st 14-åriga killar som hade typ hittat grottan, aa.. :) xd

Sen på eftermiddagen var jag o jenny i sommarlandet igen o buuusade :D
på kvällen så grillade vi o hade aktiviteter, men jag var inte med utan fotade (y)

juste på lördagen o söndagen på sommarlandet så körde jag gocart! ( men okeeey?! vet inte hur de stavaaas ) vi körde bara 3 ggr för de va så mkt kö.. men kom ju först 2 av 3 ggr ;) hahahah de va grymt najs iaf!

Sen på måndagen så var jag o jenny bara utanför våra hus o solade o alla andra va typ i visby men vi 2 ( och killarna )  stannade för de va mer nödvändigt.. :)
sen åkte vi hem på eftermiddagen,gick bra på båten denhär gången men tog tablett ändå ifall att.
kom hem till mitt heeeeem kl 9, vi kollade lite på bilderna jag tog men inte alla för jag va så trött så gick o la mig o somnade på 1 sekund.


jag o min älskade kamera för några månader sen :)

jag tog med mig digitalkameran, systemkameran är fortfarande sönder, men bilder kmr sen!



Klassresan - Gotland

Åkte gotlandsbåten till gotland i fredags med klassen, resan gick okey men det gungade som fan så fick ta tablett.. sen blev de bra. Kom fram till kneippbyn där vi skulle bo, de va najs för de finns äventyrssak där, ni vet :)

På fredagen gjorde vi inte så mkt, vi åt middag på restaurangen där som vi gjorde varje dag 3 ggr om dagen ( frukost, lunch o middag ) o de va schyst mat där faktiskt.

På lördagen åkte vi till visby och kollade o hade en guide med oss som visade oss runt innanför och utanför ringmuren, har ju varit där många ggr så jag hittade ju ;)
Sen fick vi gå runt o kolla lite själva i liksom stan där, dom hade lite små butiker o jag o mamma brukar alltid gå där o äta på restauranger o kolla i affärerna, sååå mysigt!
Jag o Jenny kollade i lite affärer o vi köpte ett par varsina röda mjukisbyxor som det står Gotland på.

Jag har typ aldrig, förutom fotbollsbyxor, sett nån med röda mjukisbyxor, så de e ju bra att va lite.. annorlunda ;D Udda, eller.. unik ;)

eftermiddagen var jag o Jenny i sommarlandet där de e massa saker, typ mini gröna lund eller nåt ;)

Fortsättning följer... ;D


min bebi sessan förra året
foto: jag




hoooome

nu är jag hemma från gotland! :)
dethär är vårat 45 inlägg på bloggen på typ 1,5 vecka, grymma vi är!

saknar elin jätte mkt :/ men vi kanske ska ses på fredaaaag

skriver mer om klassresan i nästa inlägg


foto: jag


Ska jag be? ska jag förlåta? ska jag bara gå viiiiiiiiidareee???

???? hjälp mig och ta mitt beslut?


Varit i NACKA FORUUUM!!!

Hejhej jag ska egentligen plugga nu, men jag tycker att jag har varit dålig på att skriva såååå... SORRY!!

Igår var ju kalle här och vi planerade typ våran sommar, vi ska åka till göteborg, gå på liseberg, ullared och myyyys. sen har vi kollat på film också :D. Hahah kalle blev orolig för mig för jag hade ydligen inte kollat på så många filmer... upprörd blev han, hahaha. Sen tvingade jag honom kolla på en... roman. Hahaha han gillade den på slutet iaf. sen laddade han hem nån film på min dator och sen så kollade vi lite på hairspray som var på när vi kom ner för Vilma hade sett den, sen somnade jag framför soffan och sen kmr jag inte ihåg nåt mer x).

Idag: Så är det morsdag så jag hade köpt lite saker till min mamma :). Sen iaf skulle vi åka och äta lunch i forum.. men hon hade med sig mej så ja... kom inte ut från forum utan kläder haha. :D köpte ett par högklackade vet ju inte vart mina har tagit vägen ^^. Ajaaa. I forum var det en massa uppträdanden! Det var väl cooolt. inte för vi kollade men det var coolt säger vi. för det var det säkert. Hihihiih. Jag har typ läst klart fysik också så det är najs. Svårt är det. Men nu ska ni få bilderna på kläderna och skorna jag köpte ;D

Snygg början, hahahaha skoja.

den ser helt... kaoz ut på bilden, men fin ääär den.

den hääär e så snyyygg!!! D.Ö.D.

Hhah köpte den på barnavdelningen men fatta vilken liten gullig strandklänning typ? :D

extra babian, sjukt otroligt, mega, bajs, skiiiit snygggaa!!!! Och de är mina,

I iii like it! <3

Nu ska jag läsa sämst bok (fysik) igen och sen efter maten ska mamma förhöra mig... inte för att jag behöver förhöras jo utan hon tror jag lär mig mer på det? :O Otroligt idiotiskt. Är det inte bara bättre att jag fortsätter läsa mer och vinner tid? När jag ändå blir förhörd på provet? ^^. Hahah kul.

Och nej fanny jag dissar inte dig! Mitt batteri tog slut och jag hittade inte laddaren :(, har alltid mina anledningar ;P.

Justteee, fanny borde komma hem nu? :D Gud vad jag har saknat människan!!!!

hahaha nej men nu ska jag fortsätta plugga som jag nu sagt att jag ska göra i .... 45 min! Det här går ju framåt Elin!!


Friday the 13th!

Denna film har jag köpt :'). Jag ÄLSKAR thrillers och skräckfilmer! Så igår när jag var på maxi så såg jag denna film... NICE!! Den ska jag se med lillen nån dag för hon är min modigaste kompis ;P.

VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE ;)


A nightmare on elm street (ska köpas)

Friday the 13th

Children of the corn (ska köpas)

Shutter :) (ska köpas )

Sådär då, jag varnade er, idag kommer Kalle hit och sover här, det blir kul! :). Vi ska typ kolla på filmer när vi var små :'). Hahah. Gulligt. Nu ska jag gå och ta mango eftersom Vilma inte är så generös så får jag anstränga mig att gå dit själv, taaack för den du!!! Ha det bra och njut av trailersarna!! Wihooo


Plugglektion

Vi ska snart ha "plugglektion" asså man pluggar typ till proven :). Så jag ska plugga till fysikprovet som kan ta sig nånstans, haha. Vet inte rikitigt vad jag ska skriva kollade lite bilder på hundblick där jag och fanny praoade och det var ett najs ställe :). Jag tänker på en massa saker just nu haha, intressant, 1 sak är att jag och fanny måste träffas oftare, vad jag ska ha för avslutningskläder osv...

Kan inte ni typ hjälpa mig?

Såhär gör ni: Ni länkar i kommentaren till den outfiten jag ska ha :) och sen röstar jag fram en vinnare som vinner länkar på våran blogg! :). Skriv namn och blogg också så att jag vet vart och till vem jag ska länka ;)

Fortsätt kommentera det gillar vi ;D.


En fin bild på Diva :)

Diva från mitt och Fannys hunddagiis :D, Sötnos! :)



Snart engeeelska :D

Just nu, lite smått pinsamt att man ser ut såhär i skolan men aja, linnea är söt ....... som vanligt ;)

Just nu bloggar jag och bloggtrafikar lite ibland. :D  hihih . Ehm.. ja.. vet inte vad jag ska skriva, idag ska jag fota litegrann hemma för jag har sett en random blomma som är jätteudda och jättefiiin :D, så ni får bilder senare, när jag har fixat min systemkamera (asså min andra kamera, den som inte är inne på lagning). Det är en gammal sony det. nu orkar jag inte skriva mer och så hoppas jag ni har det nice.


sista inlägget, vi hörs på måndag!

imorrn drar jag somsagt till gotlandklassresa, vi ska vara vid skolan runt halv 9.
sen går båten från nynäshamn runt 11, har varit på gotland måånga ggr o älskar de! :)
som elin skrev, det blir kameran med. men min system är sönder så det blir cp digitalkamera.. usch :(
men dom e små o smidiga så de blir nog bättre på sätt o vis ;)
har packat klart snart, ska fixa de sista nu eller imorrn bitti, ska sova snart så jag är pigg imorrn.
jag kmr inte kunna skriva där, har bara mobilen, ingen data med mig..
men elin kanske slänger in nåt inlägg från mig, sen kmr jag skriva igen på måndag kväll när jag är tillbaka :) ( nu på måndag kmr jag, e borta över helgen )

aja ha de bra, hejdå alla! :)




Ooooooutfiiit :D



Svarta tights - Lindex

Blå tunika - Kappahl

Shorts - H&M

Blått baslinne - Gina tricot.



30 frååågor

Dig:
1. Hur lång är du? Jag är... 165.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Vet ickeee!
3. Vad pluggar du ? Hahah läxor? Jag går inte i universitetet ännu ;) 
4. Har du långt hår? Njaa, klippte mig i förrgår så nja.. inte jättelångt men inte jättekort heller.. mittimellan kanske?
5. Vilken hårfärg har du? Ljusblond/vitt? :D
6. Sminkar du dig? Aa när jag har lust.
7. Har du haft sex senaste månaden? Hahah nej.  
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Blått och prickigt ;D
10. Har du kysst någon idag? Nej.
Familj:
1. Bor dina föräldrar ihop? Japp
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Båååda :') 
3. Hur många syskon har du? 2 st
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Nej, men asså jag vill inte ha den dära kläningen från nelly.com jag tänkte mer på den här...  
5. Hur många ställen har du bott på? 3 st
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Hahah mina syskon och mamma antar jag :D
7. Vilken familjemedlem är snällast? .. jag?
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Ehm.. jag är inte med mina syskon men kan väl hända att vi kollade på film tsm sist.
Kompisar:
1. När var du senast med nån kompis? Idag :)
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Ehm.. My :D
3. Kompis som du har känt längst? Mysaan :D
4. Vem känner dig bäst? My antar jag :S
5. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nee, jag har ett eget liv och bestämmer om det själv.  
Kläder:
1. Vad har du på dig nu? En blå tunika, svarta tights, linne, keps (outfit kmr senareee)
2. Har du bytt om idag? Jaaa... från pjamas till vardagskläder sen testade jag ju kläder i affärerna också :) 
3. Favorittröja? Ehm... alla mina koftor ^^
4. Klädesplagget på andra könet? Jag tycker om deras mössor/kepsar :D och deras jeans ofc! 
5. Har du gett bort kläder någon gång? Japp till mina syskon :D
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Jaaa, och då har jag lämnat tillbaka :D 
7. Vad använder du för skor? Mina svarta converse (som inte längre är så svarta) och mina högklackade och mina foppa tofflor :)


Ego ibilder på .... mig!

c00ling

yeeah

Hihih.

Gustavs keps joinade mig hem idag och ska troligen sova hos mig ;). Jag har gjort en egen liten plats till den unika kepsen :D.

Idag åkte jag och My, Linnea till forum för My skulle köpa några byxor hon aldrig köpte och Linnea skulle lämna tillbaka en tröja på cubus. My köpte därimot andra fiiina grejer ;). Själv köpte jag ingenting för jag hade inte med mig pengar men jag lånade pengar av My så jag köpte mig en smoothie från naked juice bar.

Så här ser den ut :)

Vackert! :D

Nu ska jag gå och göra en till 100 frågor :D


Videoooblooogg :D

fin stillbild, ointressant menmen :D det var kanske värt det :D

Asså fanny dumma deeej :'(

Hejhej! Sry för dålig uppdatering har inte hunnit osv... haha..

Igår sprang jag vårruset som ni vet tillsammans med sötaste tjejer My, Maria, Johanna, Ebba & Sara. Det gick väl  bra ;).

Idag ska jag väl fixa lite saker åt mamma :), sparar till en moppe, bild i nästa inlägg så det är ju najs. Hihi.


Asså imorrn ska fanny till något random ställe... gotland!!! Asså och lämnar mig hemma! Så i helgen så blir det jag som bloggar :). Men asså, fatta hur mycket jag kommer att sakna henne? det kommer kännas som MILJONTAAALS år :(. Men jag klarar mig och uppdaterar meraaa det blir bäst så. Ajaaa. Men det blir väl säkert kul för henne och då blir ju jag glad, :).

Hit ska hon, lilla sötnosen:

 (tagen från google), ja här ser man ju, det är ju inte direkt storstaden :D. Men fint är det, hoppas fanny inte glömmmer kameran för om hon har med sig den lär ni få fina bilder senare ;D.

HAHAHA gissa vad Elin gör idag

Hon springer vårruset! HHAHHA, sötnosen! :D
Jag hejar på henne, hon ska vinna dedär 5 kilometerna!!!! okej vet inte om de e tävling men hon ska springa så hon bara döööör, nej hon får inte dö :( men springa så hon blir helt slut! fast hon måste orka skype sen :)




2 bilder! hahaha förlåt Elin :D (a)


modell: elin ( på denhär bloggen ) :D
foto: jag fanny östlund ( kamera: canon eos 350d )


Jag rider Edison



edison är min syrras häst, står i skåne men tyvärr så kan jag ju inte åka dit så ofta.. dethär va iallafall i mars tror jag, 2011.. han är en riktigt svårriden maxad D-ponny, men han är underbar! <3


frågor igen!

Stänger du av mobilen när du sover? nejj, men har inte ljudet på
Biter du på naglarna? försöker att inte.. men de händer -.-
Har du kysst en polis? HAHHAHA nej
Har du någonting att dölja? ja..
Kan du baka bröd? recept. nu ? (a)
Vet du hur man frostar av en frys? öh, de e väl bara o ta ut skiten
UTSEÉNDE
Hårfärg: egentligen blond, nu brunett så heeett
Ögonfärg: blåa :)
Längd: 1.57......
Skostorlek: 37-38
Ålder: 15'
VEM
Vem är i rummet med dig? mina marsvin o hundar ... ^^
Vem fick du senast sms av? Chrille
Vem tänker du på nu? dig :)
Pratade du senast i telefon med? Elin!
Vems hus var du senast i? mitt
Vem önskar du var med dig nu? .. :/
Vem i din skola går dig mest på nerverna? typ alla -.-
VAR
Var är din telefon? mobil? bredvid mig :*
Var är din mamma? vet inte, på rummet typ
Var sover du? i mitt rum
Var handlar du mest? H&M typ
Var fick du tag i tröjan du har på dig nu? H&M
Vart åkte du senast bil? skolan
Var i ditt hus är du? köket
VAD
Vad åt du senast? mellanmål
Vad drack du senast? nån äppelsak xd
Vad är det för färg på dina byxor? gråååa
Vad är den närmaste saken som är blå?min tröja 
Vad har du på fötterna? strumpoooor :)
Vad är din favorit färg? rosa juuuh :D
Vilken film såg du senast? paranormal activity 2 ;)
Vad hör du just nu? min diskmaskin och musik, party rock anthem
KOMPISAR:
En kompis du saknar: Elin! <3
En kompis du älskar riktigt mycket: Natta<3
Din bästa kompis: Natta<3
En kompis du glidit ifrån: flera st :/
En kompis du kommit nära: flera faktiskt..


edison 2011
foto: jag ( fanny Östlund )


jag rider Lady



jag o min sköthäst lady, står på ridskolan.. hon är riktigt svårriden, så därmed resultatet på bilderna,, men hon är bäst! <3


JÄLVAR!

har ni kollat ut? shit HELT plötsligt började det hagla AS mkt o typ storma o shit de ÖSER ner så de låter som att de åskar men de gör inte de! :o
Jag överdriver inte, tvärt om.. de e värre än va jag skriver :o xd

O nu helt plötsligt slutade de på EN sekund :o konstigt.. xd


foto: jag ( fanny Östlund ) sommaren 2010
kamera: canon eos 350d


Fotografering 2010 - blommor



foto: fanny östlund ( jag )
kamera: canon eos 350d
vilken gillade ni mest?


kläder till sommar'n


får jag höra era åsiker?


fan va härligt asså!

kom precis hem från skolan, nu är jag klart med allt arbete, men sen kom min no lärare o sa att jag hade kvar ett no prov att göra?! aja får väl göra de nästa vecka -.- är klar me allt annat!

det ska bli skönt att gå ut 9an, men lite sorgligt på nåt sätt, man har liksom gått i skolan så länge nu.. det ska bli kul att komma till nytt men ändå inte.. men jag kommer inte direkt sakna skolan, haha ;)


Vad tycker ni? hur var det för er när ni bytte skola om ni har gjort det än?


Jag och min sköthäst Lady <3


@ school

Just nu sitter jag och bloggar här på golvet och lyssnar på denna låt..



asså det här inlägget blev ju långt... inte..

men hejdå ni fick iaf en låt ;)



En bild bjuder jag på






Jag bjuder på den, jag har fotat den by my self med en dålig kamera så därför så tycker jag att det är bra fotat! :D



För jag hade lust..

Så la jag in denna bild jag hittade den det är anna som är modell och jag tar kortet men jag tycker den är så fiiin :D

HISS & DISS


Djur!

Mitt hår!

House of night serien!


Falska, egoistiska människor

Laktris

Opel bilarna.





sessans höfter är röntgade...

följde inte med för jag får ändå inte följa med in i det rummet då man kan riskera att få canser ( eller risken är liten men de e lättare om man e under 18 år att få de då ) men mamma e påväg hem me sessan nu, undra hur de gick ! :o

dom kan ha A, B, C och D höfter.
Salza har A.
Har dom A har dom helt korrekta höfter
B är bra men kan va bättre
C är inte bra...
D är riktigt dåligt, avliva hunden..


foto: jag
bild: sessan vintern 2011
kamera: canon eos 350d


Frågor about me

1. Vem är du? En tjej :D
2. Ålder: ett år yngre än fanny.
3. Personlighet: Glad? Snäll? Rolig? haha kanske.
4. E-post: [email protected] (det är våran hotmail)
5. Stjärntecken: Det vet jag inte............
6. Jag kommer från: Sverige
7. Jag bor: I Sverige?
8. Mentalitet: ???
9. Civilstatus: Singel
10. Spel? Fattar inte :s mitt favo spel är väl... sims 3?
11. Mac eller PC? Pc jag hatar macs tangentbord.  
12. 1024*768 eller 800*600? Den sista :)
13. Internet Explorer eller Netscape? Internet explorer... vet ju inte vad det andra är..
14. Din bästa egenskap: Att jag är förstående och inte lika ego som vissa andra.. (hoppas jag)
15. Din sämsta egenskap: Att jag har olika humör hela tiden.
16. Husdjur: Har inget :( Men jag har haft 1 hamster, 1 kanin och en undulat och så vårdar jag en hund lite då och då.
17. Familj: Bestående av Mammi, pappi och mina 2 syskon
18. Kroppsdel du har mest nytta av? mina fötter, jag går ju...
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Vet nt.
20. Jag sover: Alltid :D
21. Djur jag är lik: HAHahah en gris.  
22. Tror du på något? Naee saker som är sanna tror jag på...elr va? 
23. Frisyr: Jag är blondieee och lugg.
24. Hårfärg: Ljusblond.
25. Ögonfärg: Grön, Blå, gula typ? :S 
26. Längd: 165 cm 
27. Vikt: 54 kg
28. Skostorlek: 38- 39
29. Gillar: Glass
30. Ogillar: lögner 
31. Favoritmat:
Tacos :)
32. Favoritglass: ALLA chokladglassar och det måste vara ben och jerry :D
33. Favoritdessert: Banana split 
34. Favoritpizza: Calzone typ..  
35. Favoritdryck: Cola och fanta.
36. Gillar du godis? Såklart :D
37. Isåfall vilken sort?  Sura och CHOKLAD 
38. Min favoritdrink(ar): Venneee
39. Min favoritfilm: När lammen tystnar.
40. Min favoritdag: 24/12 :D
41. Mitt favoritklädesplagg: Mina koftooor, love love love... 
42. Min favoritbok: Frestad.
43. Min favoritmusik: allt utom klassiskt.  
44. Min favoritlukt: David Beckham killfdoft.
45. Min favoritblomma/planta? Röda rosor.
46. Öl eller vin? vet inte.
47. Liknar du en kändis? Det kanske jag gör. 
48. Senast köpta skiva:  köper inga skivor när spotify finns men den senaste var rix fm 2007
49. Senast film på bio: Pirates of carribbien
50. Bästa låten i världen: Tattoo 
51. Senast lästa bok: Frestad
52. Favoritförfattare: P.C. Cast och Kristen Cast. 
53. Skriver du dagbok? Neeej.
54. Bästa årstiden:  Summer!
55. Älsklingsfärg: Sepiaaa 
56. Skulle aldrig ta på dig:  whuuut?
57. Vad ville du bli när du var liten? Austronaut.
58. Blev du det? Hahah nee
59. Brinner för: Rättvisa
61. Katt eller hund? voff.
62. Har du nån nojja? Nee
63. Fobier? Spindlar, ormar, getingar. 
64. Deppig eller glad? Glaaad.  
65. Politiskt insatt? Njaa sådäe. 
66. Värdesätter du ärlighet? Nee 
67. Brukar du dra vita lögner? Har väl hänt.
68. Är det ok med vita lögner? Njaa, beror på.
69. Känner du en mytoman?  ???
70. Har du pojkvän/flickvän? Stort jävla nej.  
71. Är du kär? Nej.  
72. Hur tidigt stiger du upp? 7.00 :D
73. Är det bra eller dåligt? Det är väl bra, men tidigt -.-  
74. Vem/vilka vet mest om dig? Vet inte... Adrian.
75. Gillar du att slåss? Nee haha
76. Vad har du på dig just nu?  Ful t-shirt tillsammans med fulabyxor, hahaha komboooo!!
77. Vad ska du göra ikväll?  Sova och läsa bok.
78. När var du senast riktigt full? Har aldrig varit.  
79. Är du seriös? Varför skulle jag inte?
80. Hur många väskor äger du? Hahha fööör många. 
81. Hur många bilar har du/ din familj: 2 st.
82. Hur många biologiska syskon har du?  2 st
83. Isåfall, vad heter de?  Vilma och Agnes
84. Hur många timmar sover du per natt? beror på när jag går och lägger mig och vaknar.
85. Vem är snyggast i världen? -  
86. Vad är du allergisk mot? O´boy :( 
87. Ska du duscha idag?  tror så.
88. Vad är det för veckodag? tiiisdag
89. Vad är det för datum idag? 24/5
90. Vad gör du nästa år?  Vad jag har lust med.
91. Är du likgiltig? Kanske.  
92. Hårdrock eller synth? Hahah bådaaa.
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Staden.  
94. Har du utländska föräldrar? Nee
95. Gillar du att laga mat? Sådär.  
96. Märkeskläder eller secondhand? Om det är mina pengar = second hand mammas elr pappas = märke.  
97. Hur många par skor har du? Orka räkna x)
98. Är du sexuellt frustrerad? haha neeej.
99. Vem är snällast just nu? Fanny Östlund.
100. Var har du ont? Ingenstans?:D

fiiin :)

min gamla blogg

HAHHAH omg, sitter o läser min blogg jag skapade under 2009! shit asså.. xd ligger typ dubbelvikt och garvar, så rolig man va då, ändå va de bara.. 2 år sen! :o

Ikväll kanske jag träffar lollo, vi får se :)


såhär kan man inte gå klädd idag :/

Busbilder på hundarna!




hahaha galna hundar jag har?!
förresten, det är ju 3 på bilden.. den mörkaste hunden, henne tog vi bort för ungefär 2 månader sen.. :(
smilla <3

SER NI ATT JAG HAR EN NY KATEGORI?

Nykippt och vacker :D



hhahaa

...

snygg.

yeeey :D

At home nu.. ska blogga vidare puss

ännu mer frågor om mig!

FAVORIT…

Färg:
Rosa, vit, svart
Plats: stallet eller hos nån
Drog: nutella
Fordon: har inte börjat me sånt än ;)
Djur: hund & häst
Affär: Gina Tricot, H&M
Serie: inget just nu
Skor: converse

BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
typ hela tiden!
Gnälla: ibland :)
Skrika: om jag blir kittlad.. eller är jävligt arg xd
Sova: vem gör inte?
Drömma mardrömmar: ibland
Drömma sexdrömmar: händer xd
Försöka vara annorlunda: sometimes..
Klä dig i svart: aah men inte helsvart
Hata folk: finns folk jag verkligen hatar, men bryr mig mest inte
Lita på folk: nja, inte killar..

NÄR…

Åt du senast:
2 minuter sen typ
Läste du en bok senast: nya testamentet förra helgen, HHAHAHAHA
Var du på konsert senast: förra sommaren typ
Köpte du något senast: typ över en månad sen eftersom jag inte kmr ihåg. sparsam?! :o
Kysste du någon senast: typ ett halvår sen xd
Svor du senast: för en sekund sen, gjorde de nu för att kunna säga de,HAHAHHA
Sjöng du senast: nu :D<333
Klagade du senast: vid lunch idag
Är det sommar: när det e över 30 grader i solen typ xd

VEM…

Saknar du:
elin :D o massa kompisar o smilla :(
Rörde dig sist: mamma..
Kysste dig sist: deru ;)
Gjorde dig riktigt glad senast: elin<3
Fick du sms från senast: natta tror jag (:

HAR DU…

För många vänner:
kan man inte få
Tvångstankar: jävligt mkt..
Någon annan psykisk sjukdom: inte sjukdom men har problem me maten..
Färgat håret: tonat 2 ggr
Brutit några ben: nope
Några piercings: Hål i öronen
Egen dator: jaoo 2 st
Gjort bort dig rejält: HAHAHHA ja
Bra självförtroende: den förbättras!
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: aa hihiih :$
Varit kär: aah!
Blivit kär i någon på nätet: asså.. inte kär men man kan faktiskt få känslor via nätet ;)
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Nej

HUR….

Går du:
som en riktig brud asssååå! driver.
Fördriver du tiden: skola o kompisar
Mycket pengar har du: pappa betalar ;)
Tjänar du pengar: genom att fråga pappa (a)
Ofta diskar du: aldrig :D
Ofta städar du: Allt för sällan.. ( mitt rum )
Ofta träffar du din familj: vaddå tränar min familj?
Mycket äter du: beror på om jag e hungrig

ÄR DU..

Förstående:
väldigt
Öppensinnad: Jaoo
Arrogant: vet inte,..
Osäker: Ofta
Blyg: inte mkt längre ;D
Smart: Klart jag är.. ibland blondiiie
Sentimental: vaa?
Pratglad: aa


min kompis medryttarhäst


Mina hundar

Tänkte skriva ett inlägg om mina hundar nu, jag har tidigare haft 3 andra hundar som jag kanske skriver om senare! Nu ska jag skriva om de 2 nulevande vi har!


Namn - Sangold ärtar citron sufflé
smeknamn - Sessan ( döpt av oss )
Född - April 2010
Användning - utställning, spår, senare agility med mig
Färg - nästintill vit
Ägare - Jag, Fanny Östlund, står som ägare i pappret
Kom till oss - vid 8 veckors ålder, 2010
Priser - inga speciella än då hon är ung
Ras - Golden retriever
Personlighet - något känslig, busig o leker alltid med hundar, springer som en gaaalning..
Framtid - kan bli en riktigt fin utställningshund


foto - jag ( fanny östlund )
kamera - canon eos 350d

Namn - Combine Miss Moneypenny
smeknamn - Salza ( döpt av oss )
Född - 20 januari 2008
Användning - utställning, spår, freestyle o agility medmig
Färg - sandfärgad
Ägare - Jag, Fanny Östlund, men mamma står som ägare i pappret
Kom till oss - vid 8 veckors ålder, 2008
Priser - rosetter i utställning, inte hunnit så mycket mer.
Ras - Golden retriever
Personlighet - något känslig, älskar att busa med människor o inte så mkt med hundar, riktigt charmig och fartfylld o kan komma långt i exempelvis agility o mkt duktig i freestyle
Framtid - kan bli en riktigt bra agilityhund med tanke på hennes smidighet o lättlärdhet


Foto - jag  ( Fanny Östlund )
Kamera - canon eos 350d




Att lära en hund freestyle

Vad är freestyle? det är en hundsport där man dansar med hundar, man kan även tävla o då gör man ihop ett program med ett tema.

finns det några gränser? absolut inte, sålänge det är hundvänligt! du kan lära hunden allt från att sitta på bakbenen till att skutta runt på 2 ben!

Hur långt har du kommit med Salza? vi har det just nu bara som en hobby, hon kan en hel del och det är riktigt kul då hon är så lättlärd!

Hur gör man när man ska välja rätt ord för alla trix? det kan du själv hitta på, men det är ju lättast om du har något kommando som du själv kommer ihåg och inte är ett för långt ord.

Nu tänkte jag dela med mig av ett trix som min hund kan och ge lite tips om det momentet!

- Sitt vackert

Hur gör man?
1. Jag började med att sätta ner henne, sedan tog jag tag i hennes framben och höll upp dom så som hon ska sitta.

2. när jag gör det så säger jag kommandot och berömmer '' sitt vackert, bra! sitt vackert, braaaa! ''

3. jag gör det några gånger o sen låter jag henne göra det lite självständigt, men håller lite stöd med handen så hon inte behöver göra allt själv i början.

Vad är viktigt att tänka på när man gör dethär?
tänk på att din hund inte kan veta vad den ska göra, kräv inte för mycket av din hund.
träna korta pass lite då och då så hunden inte tröttnar.
mycket beröm är viktigt.
Säg aldrig '' nej '' när du lär in hunden. var positiv!
I början bör du använda armar o händer, sedan kan du långsamt dra bort dom o endast använda rösten.
Kom ihåg, träning ger färdighet!  

Tid att lära in: tog ca 5-10 minuter för salza, beror lite på vad du har för hund!

när man ger hjälp med både röst och armar:


när man endast ger hjälp med rösten:


Lycka till!
Vad tyckte ni om sånnahär inlägg?






Mina marsvin - bilder

Nu tänkte jag visa lite bilder jag tagit på mina marsvin ;) jag hade ett marsvin innan men han lever tyvärr inte nu..
Så det blir lite bilder på mina 2 jag har nu så ni har lite bilder att kolla på!



puffi

chicko













vad tycker ni?


många frågor, svarade av fannyyyy!

1. vad heter du? Fanny Östlund
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? kanske linnea eller johanna eller liknande vanliga namn
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? de va bara fanny de fastnade för tror jag
4. vilket stjärntecken är du? våg
5. vilken årgång är du? 95a
6. vart bor du? sthlm
7. bott utomlands? yes, österrike
8. flyttat antal gånger? 3 ggr om jag räknade rätt
9. vart skulle du vilja bo? på landet på en gård, annars i en stor villa där man har nära till allt
10. vilken skolklass? går ut 9an om en månad
11. vad vill du bli när du blir äldre? djursjukvårdare elr fotograf, artist xd

UTSEENDE
1. hur lång är du? typ 1.57 (a)
2. hur mycket väger du? 46 kg typ
3. hårfärg och frisyr? egentligen blond men färgat mörkbrunt, rakt o börjar bli ganska långt!
4. ögonfärg? blå :)
5. mest nöjd med? mina ben o armar (?)
6. minst nöjd med? min ansiktsform..
7. skostorlek? 38
8. glasögon? nej :)
9. har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen xd

FAVORITER
1. filmer? kmr inte på nån.. vi säger i rymden finns inga känslor ^^
2. låtar? NRJ
3. årstider? sommaren till 100 !
4. mat/dryck? mat är typ.. pizza (a) hahahaha, dryck typ.. cola men min hals blir cp!
5. djur? hund o häst!
6. färg? rosa (a)
7. parfym? min ;)
8. tv-program? ponnyakuten o solsidan ( de båda är slut, jag vet )
9. ämne i skolan? musik lätt!
10. sysselsättning? foto, hund & häst, kompisar o datan
KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? en svart vårjacka bara
2. vad använder du just nu för skor? converse (y)
3. favoritfärg på kläder? svart, vitt & mörkblått tror ja
4. favoritmaterial på kläder? de varierar beroende på klädsel
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? sommarkläder, finns massor jag vill ha på ellos
6. favoritaffärer? gina, H&M har oxå snyggt ibland,, räknas ellos o bubbleroom?
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? hahhaha shit jag köper typ aldrig kläder längre! :o men när jag köper så för typ.. tusen eller två per gång kanske
8. favoritmärke? jag brukar faktiskt inte köpa märkeskläder, bara adidas :o
9. vad har du för byxstorlek? vet inte (a) xd
10. vad har du för tröjstorlek? ööh.. 34 elr 36
DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? mitt emellan
2. vilken färg på tapeterna? ljusrosa.. -.-
3. vilka färger går rummet i i övrigt? men orkar inte svara, de e olika
4. favoritmöbel i rummet och varför? min garderob o min tv hylla
5. vad vill du ändra där inne? byta fönster, byta belysning o färg på väggen..
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? ja
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? radhus
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover o sitter vid datan
9. vem förutom du brukar sova i din säng? ingen :D mina kompisar dåå
10. favoritpryl i rummet? har jag redan svarat på ju
BLANDAT
1. vad heter din morfar? han lever inte
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? busskort, nyklar
b) skolväska just nu? brukar inte använda, senast idag me min systemkamera
c) handväska eller liknande just nu? skolväska räknade jag som handväska..
3. vad är du beroende av? vänner, choklad, data, mobil xd
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? olika
6. vad tror du på? förslag?
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? ingen (?)
8. vad köpte du senast? nu har jag suttit o funderat på de länge, vet inte..
9. har du nåt husdjur? fiskar, 2 marsvin o 2 hundar
10. vad bor du i? radhus

GREJER
plånbok: svart med silvergrej
tandborste: rosa :D
smycken: har massa (?)
solglasögon: några från H&M 
nagellack: inget just nu? annars olikaaaa


gotland 2010
foto - jag ( fanny östlund )
kamera - canon eos 350d


Frissan :)

Beslutångest!!! Hjälp mig? Jag är hos frissan men har ingen aning om hur jag ska klippa :O :p ska iaf senare färga håret lite ljusare ;) men ska jag ha kort eller långt hår?? Hjälp mig!! Vet inte hur det kommer att se ut :/ långt eller kort det är frågan... Gud vad jag tjatar ni kanske inte bryr er så mycket, men vet ni? Det gör jag mitt hår är det ända snygga på mig, utan mitt hår är jag inte jag. Blää på mig, borde tänkt på det lite tidigare... Bloggar just nu med min telefon så det kanske inte blir sådär jättelångt Som Fanny vill ^^ men jag försöker klicka rätt på knapparna vettu ;) ska kolla på lite kläder medans Vilma klipper sig undra om hon bara klipper topparna om inte kan ju hon ge lite inspiration ? Men skulle med stor glädje ta emot era ide'er. Nu ska jag kolla lite på shampoon varför inte beverly hills? Jag är ju ändå värsta klädesfanet.. Jag gillar kläderna men filmen har jag inte ens sätt!! :D men aja man kanske borde se den nåndag ikväll blir det spa behandling på mig själv haha nej men jag ska fixa naglarna och fixa håret så en liten fixa till sig dag! Wiho ! Ikväll kommer lite mer funtar på att göra en hiss och diss eller vad jag vill ha för kläder, intressant, så ska jag lägga upp ett youtube klipp och skaffa videofy me konto till mig och Fanny ;) man tjänar typ pengar på det! Och det behöver jag!! :D fortsätt kommentera som ni gör ;) fråga på vi svarar på allt, iallafall jag :)

Hemma från skolan!

idag vare ganska chill i skolan, kabaréträning på förmiddagen o sen kolla vi på en film, sen gjorde jag mitt so prov o blev godkänd så nu är jag klar med allt skit! jiiiiho fan va skönt!

drog till centrum för att kolla upp min systemkamera, de på expert kunde inte göra nåt, han kunde prova sätta i mitt batteri i en annan systemkamera där men såklart passade de inte i nån,, fel modell..
Sen sa han att han kunde prova låna mitt batteri en timme för att se om de va laddaren de va fel på, men såklart så hade dom inga laddare kvar.. -.-
Och om jag ska lämna in den kmr de säkert kosta flera tusen o då kanske jag köper en ny canon system istället, ska snacka lite med pappa ;)


Bild från i höstas, min hund som nosar på svampen, haha de roliga va att egentligen skulle jag bara fota svampen, men då kom min hund och jag fångade ju verkligen ögonblicket?!
Foto - jag ( Fanny Östlund )
Kamera - Canon eos 350d




Frågor! :D

1. Är du nöjd med ditt namn eller önskar du dig ett annat?
Jag är väl nöjd med mitt namn det finns säkert snyggare namn än Elin, jag vet många snyggare namn men jag tycker mitt namn är okej, inget jag skulle ändra i första hand ;)
2. Saknar du något i ditt liv?
Ja saknar en pojkvän, men jag vet inte jag kanske gillar mitt singel liv bättre? :)
3. Sommar eller vinter?
Sommarn, man kan ta fina bilder och sola och bli brun och bada.
4. Vad var det första du la märke till hos din partner, som du föll för?
Hans personlighet och utseénde.. 
5. Vilken är den bästa julklapp du fått?
Julklapp... vet inte men födelsedags present skulle nog vara min iphone 4.
6. Påverkas du av media, och alla sk ideal?
nejee
7. Vart i världen skulle du helst vilja leva?
I Sverige eller USA.  
8. Finns det något du ångrar att du gjort?
Ja massor..........
9. Hur många barn vill du ha?
Vet inte.. inga just nu xD
10. Har du återkommande drömmar?
Ja det har jag... konstigt nog... men det är väl vanliga dagdrömmar typ :D
11. Om du fick äta en maträtt resten av detta år, vad skulle du välja då?
Ehm tacos man skulle liksom kunna välja om man vill bara.
12. Märkeskläder eller inte?
Olika när jag handlar blir det ju inte märkes kläder.. snål som jag är
13. Vart ska du/ni fira jul?
Vet inte det är ju inte jul så...
14. Har du ett nyårslöfte?
Nej, jag hade att få en kille, det fick jag också men... det hände något.
15. Vad har du för planer för dagen?
Ingen aning :S.

Puss ja.. 15 frågor får räcka:D



Hahah fin... inte :D

Snart ska jag ha slöjd... jag är ju inte som alla andra tjejer... HATA SLÖJD!!!!!

hahahaah ha det bra ;)

William Shakespears

Hejhej!

Har precis haft svenska och nu ska jag ha so. Det är inte kul. Vi har prov :S. Hahaha hoppas det går bra för mig! På svenskan skriver vi om "rubrik" och jag är klaar med det så jag har skickat det till våran lärare. Har inte planerat på vad jag ska göra idag :(. Fanny Östlund kanske? Det skulle ju inte vara helt fel? ni vill väl att vi bloggar tillsammans? :D. Hihi. 12 besökare redan? Det här går ju bra ;D. Ska lägga ut lite bilder nu och fixa sånna saker som fanny redan har fixat :P. Hihi jag är lite efter men jag gör det ikväll :D.
Puss

Here i am!!!

Wish me good luck! :D


fanny svarar på frågor!

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: glaaad
Favoritgodis: choklad!
Är det nåt du absolut inte äter: det jag inte tycker om (a)
Kläder just nu: svarta jeans, vitt linne o mörkgrå tjocktröja
Musik just nu: ingen, skypar me elin
Vad sa du senast: gör så
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: vaa?
Sommarplaner: kompisar, ridläger, grönan o allt de bara gååår!
Fisk eller badkruka: Fisk egetnligen, men är rädd för att jag är på väg mot badkruka (xd)
Saft eller alkohol: saft.. xd
Hur många kuddar sover du med: 3, de andra e borta :(
Favoritväder: sol o heeett
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: data med internet, tält och kniv :D
Spelar du nåt instrument: ibland piano o gitarr
Morgon- eller nattmänniska: natt ofc :o
Sparare eller slösare: slösare (a) men försöker spara
Bästa film: paranormal? nejeeee usch läskig
Tror på liv på andra planeter: vettefan assååå
Kommer du ihåg din första kärlek: hahaha aah!
Älskar du henne/honom fortfarande: nejje xd
Har du några homosexuella vänner: inte va jag vet ;)
Tror du på mirakel: typ inte
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: självklart ;)
Ser du dig själv som tolerant mot andra: öh, vet inte?
Ser du på kärleken som ett misstag: sometimes..
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1 elr 2
Bio eller promenad: promenad e såå mysigt, men de e olika, bio kan oxå va mysigt ;)
Är du kittlig: HAHHA, ja, fått vänner genom de.. :D
Snarkar du? näh
Stjärntecken? våg
Rädd för insekter? ORMAR
Äckligaste insekten: är... geting en insekt?
Största svaghet: beslutsångest
Det här är jag bra på: lyssna, ställa upp för andra, sen mina talanger ;) haha nä men..
Bästa bok? tusen gånger starkare (?) 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
kunna flyga :D
Vad vill du jobba som? fotograf elr djursjukvårdare
Chips, morötter eller godis? Godis <333333
Pizza eller hamburgare? dooonken, fast ne nu blev jag osäker..
Skriver du dagbok? bloggar ;)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? isåfall naveln men inte va jag vet.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) stökigt.. fast ska nog städa snart
Gungar du på stolen? inte just nu
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nee
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? knappt
Gillar du att sjunga? ah fan, de äger ju
Anser du att du är stark? ganska, akta er ;)
Brukar du sola? Jaoo!
Vad gör du om du får hicka? håller andan så jag dööör, haha
Röker du? nej, duktig cheyy :)
Snusar du? nej förfan
Använder du knark? neeej
Kaffe, te eller inget? oboy :D
Har du en besatthet? aa.. xd


foto: jag ( fanny Östlund )
kamera: canon eos 350d ( min ) 
på gotland 2010


Elin här dådå..

Hejhej Elin är jag dådå. Ehm jag går i 8:an. Jag älskar också att fota, vara med kompisar och vara allmänt lat haha. Själv äger jag ingen hund men jag gillar hundar mycket och brukar gå ut med en hund som heter Sirri. Det är en golden. Och den är två år. På vardagarna brukar jag dansa och förut gick jag också på sång. Jag kanske även ska gå på gitarr. Ehm.. vet inte vad jag ska skriva... jag är mode intresserad så både bilder och kläder kommer att komma upp när jag skriver

Här är ju jag då:

Wiho.

(ska fixa en liten avslutning senare)

Sålänge...


KRAM!!!

tjeeenare ( första inlägget av fanny )

shashaaa, fanny hära, nu ska jag berätta lite om mig själv dårå ;)

Heter Fanny Östlund, är 15 år, 95a och bor i Stockholm. Är hundägare vilket jag varit hela mitt liv, har 2 golden retrievers. Rider 1 gång i veckan, gjort i några år. har en sköthäst som heter Lady dårå :)<3
På fritiden är jag med kompisar, skolan ( går sista året i grundskolan ) sen ska jag troligtvis plugga vidare på liljeholmen djursjukvård eller hund.
Är fotogalen o äger en systemkamera, canon eos 350d, my löööve, men den e sönder just nu :(
Så va beredda på mkt bilder!
Sen äre så att jag sjunger mkt, men artist ska jag inte bli, haha.. men spelar in musik och sånt.
är egentligen blond men just nu brunett..
Jag lärde känna elin ( som jag bloggar med här nu ) på ett hunddagis där vi praktiserade, o sen har vi bara byggt upp våran bekantskap :P

jaoo de va lite om mejj, snart skriver eliiin! ;)

de e jag som är längst ner på våran header på bilderna, så nu vet ni de oxå.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0